Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - روند طراحی نرم افزاربسته های گردشگری کیش درنشستی با حضورمعاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش و عباس مهدوی مهر مدیر کل بازرگانی سازمان صدا و سیما بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش جلسه ای با حضور مجید ملانوروزی معاون گردشگری سازمان،مدیران و مسئولان این حوزه و روسای جوامع هتلداری، پذیرایی و بازاریان کیش و عباس مهدوی مهر مدیر کل بازرگانی صدا و سیما برای هماهنگی و برنامه ریزی ، سیاست گذاری و انجام تبلیغات گسترده در جهت توسعه صنعت گردشگری کیش چهارشنبه 23 مرداد در سالن اجتماعات سازمان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


چالش های پیش روی هتل داران و بازاریان،استیجاری بودن مراکز پذیرایی،آماده سازی یا اصلاح برخی زیرساخت های پذیرش گردشگر،هدف گذاری های صحیح و به موقع،مدیریت اقتصادی کارشناسی طرح های ارائه شده قبل از اجرا،آسیب شناسی در حوزه گردشگری،شناخت سلایق و خواسته گردشگر،کاهش هزینه های حمل و نقل هوایی به عنوان مهمترین بحث در صنعت گردشگری، ایجاد جذابیت هایی نوین ، حل و فصل عدم هماهنگی بین جوامع و طراحی پلتفورم گردشگری و تدوین تفاهم نامه ایجاد نرم افزار بسته های گردشگری بین سازمان منطقه آزاد کیش و بخش بازرگانی سازمان صدا و سیما ازجمله موضوعات مورد بررسی در این نشست بود.
مهدوی مهر بابیان اینکه طراحی این نرم افزار و تبلیغات، یک ضلع از اضلاع مثلث توسعه گردشگری است گفت: سازمان منطقه آزاد کیش و جوامع نیز باید با سیاست گذاری ها و اتخاذ تدابیر لازم قیمت گذاری هتل ها وحمل و نقل هوایی را به گونه ای مدیریت کنند که جذب گردشگر افزایش یابد.
وی افزود جزیره کیش بهترین پایلوت اجرای این طرح است و توسعه و موفقیت در این راه، با ایجاد منافع مشترک امکان پذیر است.
مهدوی مهر افزود: جوامع هتل داران، پذیرایی و بازاریان باید هر یک جداگانه و در جلساتی تخصصی مسائل، چالش ها و موضوعات مربوط به حوزه خود را با مسئولان سازمان مطرح کرده و در نهایت با ایجاد هماهنگی بین همه جوامع به تصمیمی واحد دست یابند.
وی افزود: پس از تصمیم گیری نهایی توان خود را در راستای ایجاد بستر های مناسب و پاسخگویی به نیاز گردشگر برای رسیدن به هدف مشترک که رونق صنعت گردشگری است به کار گیرند.
مدیر کل بازرگانی سازمان صدا و سیما تصریح کرد: عدم هماهنگی جوامع و قرار نگرفتن در زنجیره گردشگری موجب ایجاد مشکلات در این صنعت و به دنبال آن مشکلات اقتصادی می شود.
مهدوی مهر با بیان اینکه هدف از امضا این تفاهم نامه کاهش قیمت تمام شده بسته های گردشگری و افزایش مسافر و گردشگر ورودی به کیش است گفت:در صورت توافق با سازمان و امضا تفاهمنامه که کاهش قیمت حمل و نقل و بر مبنای آن کاهش قیمت هتل را به دنبال دارد، با ایجاد بسته های گردشگری در این طرح می توانیم ظرفیت و گردشگرسالیانه را از یک میلیون و 800 هزار گردشگر به 3 میلیون نفر افزایش دهیم.
در پایان مقرر شد پس از برگزاری نشست های تخصصی با هر یک از جوامع نتیجه به سازمان منطقه آزاد کیش اعلام شده و پلتفورم طراحی شود تا بسته های گردشگری و تبلیغاتی در دسترس گردشگران قرار گیرد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۶۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در راستای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تمدن نوین اسلامی است گفت: مجوز راه اندازی این دانشکده برای دانشگاه مازندران کسب شده و مقدمات راه اندازی آن در حال انجام است.

حشمت الله علی نژاد افزود: رویکرد دانشکده فناوری‌های راهبردی، بین رشته‌ای و فرادانشکده‌ای است و نیازی به فضای زیر ساختی و اعضای جدید هیات علمی ندارد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه چهار گروه ابزار‌های هوشمند، فناوری کوآنتوم، علوم شناختی و پدافند غیر عامل برای این دانشکده تدوین شده است ادامه داد: تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه‌های مختلف و راهبردی کشور، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های میان رشته‌ای با توجه به پیشرفت‌های نوین علمی دنیا و رفع نیاز‌های داخلی در بخش‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف راه اندازی این دانشکده نوین است.

علی نژاد تاکید کرد: پذیرش دانشجو برای این دانشکده ازطریق ضوابط سازمان سنجش و آموزش کشور و به دو روش کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای پیوسته انجام می‌پذیرد.

او گفت: ارائه بورسیه تحصیلی به دانشجویان نیز از دیگر امتیازاتی است که دانشجویان دانشکده فناوری‌های راهبردی از آن برخوردار می‌شوند.

یاد آور می‌شود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا کنون مجوز ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی را برای بیست دانشگاه کشور صادر کرده است.

زینب دیوارگر گزارش می دهد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • شرایط نامساعد دریا اسکله های گردشگری قشم را تعطیل کرد
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • ◄ ایجاد طرح جامع بندر شهید حقانی به عنوان قطب مسافری و تفریحی
  • بررسی روند اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • هوش مصنوعی چگونه به معماران و طراحان کمک می‌کند؟
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • پیاده‌راه خیابان ملت شهرکرد، موجب جذب گردشگر خواهد شد
  • ۸۰ هزار گردشگر خارجی پارسال به مازندران سفر کردند
  • تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی ناوگان آتش‌نشانی تبریز
  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟